Ingredienser til hindbær cheesecake
(8-10 pers.)
Bund
200 g Digestive-kiks
200 g cookies med chokoladestykker, evt. Maryland
125 g smør
Fyld
200 g flødeost
2 dl sukker
3 tsk. vaniljesukker
3 pasteuriserede æggeblommer
3 dl piskefløde
2 dl moste hindbær
Pynt
Hindbær
Citronmelisse
Fremgangsmåde til hindbær cheesecake
Vi elsker chokoladekage!
![]() |
Er du også vild med chokoladekage, så kig med her, hvor vi har samlet nogle af vores bedste opskrifter. Se vores chokolade-kager her >> |
Knus kiksene i en blender.
Smelt smørret og bland det med de knuste kiks.
Læg bagepapir i bunden af en springform, der er ca. 24 cm i diameter.
Pensl papir og form med smør og tryk dejen ud i bunden af formen.
Bag bunden ved 175º i ca. 10 min. og lad den afkøle.
Pisk ost, sukker og vaniljesukker til en jævn masse.
Pisk æggeblommerne i én ad gangen og pisk for hver æggeblomme.
Pisk fløden til skum og vend den i fløde/ostemassen sammen med hindbærrene.
Fordel massen over bunden og glat den ud. Sæt kagen i fryseren i mindst 4 timer.
Tag kagen ud, ca. 25 min. inden den skal serveres, og pynt den med hindbær og citronmelisse.
Smart bageudstyr fra Familie Journals webshop
![]() |
![]() |
![]() |
Køb springformen her >>
Den perfekte springform til Din pris: 269 kr. |
Køb hjerteformen her >>
Er du i det romantiske hjørne? Din pris: 149 kr. |
Køb dejskraberen her >>
Få al dejen med med den Din pris: 49 kr. |