Opskrift på hindbær-lakridsis
(6 pers.)
4 dl piskefløde
1 dåse kondenseret mælk (ca. 400 g)
1½ spsk. lakridspulver
125 g frosne hindbær
Pynt:
Lakridssirup
Frysetørrede hindbær
Citronmelis
Sådan laver du isen
Pisk fløde og kondenseret mælk til tyk flødeskum og vend lakridspulver og hindbær i. Kom blandingen i en fryseegnet beholder eller i portionsforme og stil den i fryseren i mindst 5 timer.
Anret isen dryppet med lakridssirup, drysset med frysetørrede hindbær og citronmelis.
Psst! Kunne du tænke dig at få fingrene i Familie Journals hæfter med lækre Lavkarbo-opskrifter? Køb dem som PDF i Familie Journals shop!
Kun 20,- per stk.
Flere isdesserter








Chokoladesorbet med brombær og nødder i honning
Dessert med masser af smagsindtryk
Se opskriften her






Chokoladeiscreme med ananascoulis
Dejlig chokoladedessert med et friskt strejf af ananas
Se opskriften her














Hyldebærsorbet
Sorbeten her er både dekorativ med sin intense, lilla farve, og så har den en helt enkel og klassisk smag af hyldebær
Se opskriften her








Figenis
Skøn figenis - kan serveres alene eller som tilbehør til pandekager
Se opskriften her


Solbærsorbet med hvid chokoladecreme
Super dessert - prøv den med et nip lakrids i
Se opskriften her

