Ingredienser til rabarbertærte
(Rabarbertærte til 6 pers.)
Bund til rabarbertærte
150 g smør
180 g mel
75 g sukker
1 tsk. bagepulver
Fyld til rabarbertærte
2 dl cremefraiche
1 æg
100 g sukker
1 tsk. vaniljesukker
2-3 dl rabarber skåret i tern el. tynde skiver
Prøv også: Rabarbertærte med marcipan
Fremgangsmåde til rabarbertærte
Smelt smørret i en gryde og tag det fra varmen. Rør mel, sukker og bagepulver i smørret. Tryk dejen til din rabarbertærte ud i en tærteform på ca. 26 cm. Bag bunden ved 225° på næstnederste rille 10-15 min.
Fyld: Rør ingredienserne sammen og kom fyldet i den forbagte bund. Bag din rabarbertærte færdig på ca. 25 min. ved 200°. Spis den lun eller kold med flødeskum.
Tip til rabarbertærte: En god vanilje- eller pistacieis vil understrege den skønne rabarbersmag.
Bageopskrift: Anne Skovgard-Petersen
Find flere opskrifter her...
Bagte rabarber med hyldeblomstfløde
Rabarbermuffins med chokolade
Vi elsker jordbær og rabarber!




Cheesecake med icing og jordbær
Lækre små kager, der kan tages med på skovturen
Find opskriften her...














Kærnemælksgelé med rugflager og rabarbergranité
God dessert med kærnemælk og rabarber
Find opskriften her...




Lun brieost med jordbær-rabarberchutney
En god lun dessert med chutney
Find opskriften her...




Rabarberis med syltede jordbær og vaniljefromage
Lækker kølig isdessert
Find opskriften her...




Vinsyltede jordbær med balsamico
Lækkert tilbehør til lagkage eller bagværk
Find opskriften her...

