![](https://imgix.familiejournal.dk/media/2ff00fa8b66e41f0a4e2e9f340dfef3b.jpg?auto=format,compress&fit=crop&ar=320:180&crop=faces,entropy)
(30 stk.)
150 g hvedemel
2 spsk. kartoffelmel
40 g flormelis
20 g perlesukker
1 spsk. finthakket, syltet ingefær
1 spsk. fintrevet, usprøjtet limeskal
125 g koldt smør
1 spsk. fløde
Bland hvedemel, kartoffelmel, flormelis, perlesukker, ingefær og limeskal og hak smørret heri. Tilsæt fløden og saml dejen. Tril dejen til en 5 cm tyk pølse, tryk den flad på tre sider og læg den på køl i mindst 1 time. Skær stængerne ud i skiver på 5 mm tykkelse og læg dem på en plade med bagepapir. Bag kagerne ved 200° i 8-10 min. og lad dem afkøle på en bagerist.
Opskrift: Kristina Marckmann
Find flere retter her...
Jødekager
Chokoladeskaller med romcreme og kakaobidder
Gode juleboller