Kransekage som konfekt

Kransekage konfekt er små desserter lavet på marcipan - perfekt til både jul og nytår
Af
Opskrift: Anne Skovgaard-Petersen
Kransekage som konfekt

(20-24 stk.)

Det skal du bruge til kransekage konfekt:

50 g smuttede mandler
100 g sukker
1½ æggehvide
150 g rå marcipan

Pynt til kransekage-konfekt:
Hasselnøddekerner
Maraschinobær el.Cocktailbær

Prøv også: Hjemmebagt kransekage til nytårsaften

Tip: Marcipanen kan også trilles i små kugler og forsynes med nødder eller bær. Konfekten kan fryses.

Sådan laver du kransekage konfekt

Kom mandler og sukker i foodprocessor og miks det meget fint.

Tilsæt æggehvide og miks videre, til massen er helt ensartet og lidt varm.

Ælt mandelblandingen sammen med marcipanen, det kan gøres på maskinen, hvis marcipanen først skæres i mindre stykker.

Fyld dejen i en sprøjtepose med tylle og sprøjt den ud på plade med bagepapir.

Stik en nød eller et bær i hver.

Bages 10-12 min. ved 190° på midterste ovnrille.

Afkøles på en rist.

Prøv også: Marcipankage med rabarber

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.