Opskrifter

Krudtkugler

Lørdag, 31. august 2013af Redaktion
Små hapser lige til at pakke ned i madkassen. Kuglerne er et godt alternativ til figenstænger, ostehapser og lign.

Ingredienser til krudtkugler

(20 stk.)

30 g tørrede figner
25 g mandler
20 g tørrede abrikos
100 g speltflager
2 spsk. kokosmel
45 g smør
50 g sukker
50 g sirup

Fremgangsmåde

Hak figner, abrikoser og mandler og bland dem med speltflager og kokosmel. Smelt smør, sukker og sirup på en pande ved lav varme. Vend blandingen i sukkermassen, bland godt og lad det varme godt igennem. Lad blandingen afkøle lidt og form den til 2 cm store kugler. Lad kuglerne afkøle helt på et stykke bagepapir. Opbevar de kolde myslikugler i en kagedåse eller en anden lufttæt beholder.

Opskrift: Kristina Marckmann


JEG ELSKER KAGE

Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.
Se mere her

Find flere opskrifter her...
Romkugler
Sarah Bernhard med rom


Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop