Hjemmelavet lagkagebund: Én opskrift - tre variationer

Så er der dømt lagkage-spisning! Lær, hvordan du selv laver en god lagkagebund. Vi giver dig desuden tre opskrifter på lækkert fyld til din lagkage.
Af
af Irene Ingelmark
Lagkagebund: Én opskrift - tre variationer

Er du også vild med lagkage? Her får du opskriften på lækre lagkagebunde samt tre opskrifter på lækkert fyld, du kan fordele mellem dine lagkagebunde.

God fornøjelse!

35 min
3 stk
Lagkagebunde
3 æg
125 g sukker
50 g hvedemel
50 kartoffelmel
¾ tsk. bagepulver

Fremgangsmåde

TIP: Har du lagkageforme, fordeler du selvfølgelig bare dejen i dem og bager dine lagkagebunde i kortere tid.

  1. Pisk æg og sukker til en let og luftig æggesnaps.
  2. Bland mel, kartoffelmel og bagepulver sammen og vend det forsigtig i æggemassen.
  3. Smør og drys en springform på ca. 20 cm med mel, hæld dejen til dine lagkagebunde i.
  4. Bag lagkagebunden nederst i ovnen ved 175º i ca. 30 min., til din lagkagebund er gennembagt, tjek evt. med en kødnål.
  5. Lad den samlede lagkagebund køle af, inden den deles i tre lagkagebunde.

Lagkagebunde: Én opskrift - tre variationer

Lagkagebunde: Én opskrift - tre variationer

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.