Ingredienser til mandel-muffins
(Ca. 12 stk.)
1¼ dl mælk
125 g mandelmasse
60 g blødt smør
3 æg
4 dl hvedemel
1 dl sukker
1 spsk. vaniljesukker
1 tsk. bagepulver
½ tsk. natron
Glasur
3¼ dl flormelis
8 tsk. citronsaft
Usprøjtet citronskal
Vi elsker muffins!
![]() |
Er du vild muffins og cupcakes, så kig med her, hvor vi giver dig nogle af de bedste opskrifter fra Familie Journal. Se mere her |
Fremgangsmåde til mandel-muffins
Lun mælken og mos mandelmassen i den. Rør smør og æggene i. Bland de tørre dele. Rør de to blandinger sammen og rør til en glat dej. Fyld muffinsformene ¾ op. Bag dem midt i ovnen ved 200° i ca. 15 min. Lad dem køle af på en rist. Rør citronsaft og flormelis til en fast glasur og bred den over kagerne. Pynt med fintstrimlet citronskal.
Bageopskrift: Aase Dotterud
Mums! Muffins og cupcakes
Find dine favoritter blandt søde muffins, madmuffins og fine cupcakes.
P.S.: Vidste du, at du kan finde masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop