Opskrifter

Mandelkage med kanel

Onsdag, 2. maj 2012af Redaktion
En fin smag af mandler og en herlig duft af kanel

100 g smør
2 dl sukker
2 æg
2 tsk. vaniljesukker
1 knsp. salt
2 dl hvedemel
½ dl mandel­spåner
Kanel

JEG ELSKER KAGE

Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.
Se mere her

Smelt smørret i en gryde. Kom sukker, æg, vaniljesukker, salt og hvedemel i smørret og rør grundigt. Beklæd en bradepande på 32 x 26 cm med bagepapir og kom dejen i. Drys mandelflagerne over og drys med kanel, pas på, der ikke kommer for meget på - kanelsmagen skal kun kunne anes. Bag kagen ved 200° i 10-12 min. Lad kagen køle af i formen, inden den skæres ud.

Bageopskrift: Mette Ankarloo

FARVERIGE MUFFINSFORME

Flotte muffinsforme i lyserød med bølget kant. Brug dem til dine hjemmelavede muffins, en lille forret eller en kugle is. Formene koster 129 kr. for 6 stk, og kan købes her...

Find flere opskrifter her...
Toscamazarin
Høje snegle
Drømmekage med æble og sprødt kaneldrys








Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop