Opskrifter

Mandelmarengs med friske bær

Mandag, 18. april 2011af Redaktion
Skøn forårsdessert til gæsterne

6 æggehvider
200 g sukker
2 spsk Maizena majsstivelse
200 g fint-blendede mandler
1 Milda Vanille 12%
500 g friske bær

Pisk æggehviderne faste og tilsæt sukkeret lidt ad gangen. Fortsæt til det er blank og stift. Pisk nu majsstivelsen i æggehvideblandingen sammen med mandlerne.
Beklæd en bageplade med bagepapir og kom massen i en sprøjtepose med stjernetylle. Sprøjt 10 tætte runde spiraler (ca. 8-10 cm i diameter.). Sprøjt ringe rundt om spiralerne så der dannes reder. Bag rederne i ca. 40-50 min ved 140°C.
Pisk Milda Vanille 12% til en let skum og fordel det i rederne. Pynt med masser af friske bær.


FINE SKÅLE PÅ BORDET

Flot og klassisk skålesæt fra Ib Laursen i isblå.
Sættet kan købes på Familie Journal shoppen til 299 kr.

Find flere opskrifter her...
Vårsalat med nobisdressing
Kylling med blandet grøn salat og quinoa
Hindbæris på marengsbund






Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop