Opskrifter

Moccaboller

Onsdag, 18. september 2013af Redaktionen
Lækre små kager med kaffe

Ingredienser til moccaboller

(12 stk.)

1 spsk. frysetørret kaffe
½ spsk. kogende vand
75 g marcipan
1 spsk. flormelis
1 blad husblas
1½ pasteuriseret æggehvider
1 tsk. vanilje
60 flormelis
300 g mørk chokolade
Evt. hvid chokolade til pynt

Fremgangsmåde til moccaboller

Rør kaffen ud i vandet. Bland 1 tsk. kaffe med marcipan og flormelis og ælt det godt sammen. Rul marcipanen ud i 2 mm's tykkelse, udstik små cirkler med en 4 cm udstikker og bag dem ved 200° i 8 min. Udblød husblassen og smelt den med det vand, der hænger ved. Pisk hviderne stive med resten af kaffen og flormelis og tilsæt husblassen, mens der piskes. Kom hviderne i en sprøjtepose, sæt en top på hver af de afkølede bunde og stil dem i fryseren. Smelt chokoladen over vandbad og overtræk flødebollerne ved at dyppe dem i chokoladen, pynt evt. med lidt smeltet, hvid chokolade og lad dem tørre på et stk. bagepapir.

Bageopskrift: Kristina Marckmann


JEG ELSKER KAGE

Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.
Se mere her

Find flere opskrifter her...
Mormors muffins
Hurtige kaffehorn

Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop


Vi elsker muffins!

Er du vild med muffins og cupcakes, så kig med her, hvor vi giver et overblik over nogle af de bedste opskrifter på muffins fra Familie Journal.