Opskrifter

Morgenscones

Fredag, 4. september 2009af Redaktion
Nemme, nybagte scones til morgenbordet

(Ca. 20 stk. afh. afstørrelsen)

480 g mel
5 tsk. bagepulver
1 tsk. salt
1 tsk. sukker
100 g blødt smør
4 dl mælk el.
2 dl mælk og 2 dl fløde
Græskarkerner

Bland mel, bagepulver, salt og sukker. Gnid smørret i med fingrene. Tilsæt mælk og bland det til en dej uden at ælte. Rul dejen til små boller med melede hænder. Tril dem i græskarkerner. Læg dem på plade med bagepapir. Bag dem ved 225° på midterrillen ca. 15 min.
Server med ost og syltetøj.

Bageopskrift: Anne Skovgaard-Petersen


Prøv flere gode bageopskrifter...
Valnøddebrød
Ostescones
Søndagsbirkes