Opskrifter

Ostescones

Onsdag, 19. november 2008af Redaktion
(8 stk.)140 g hvedemel2 tsk. bagepulver140 g groftspeltmel50 g smør85 g revetemmentalerel. gruyere1 æg½ tsk. salt2 spsk. tyk græskyoghurt3 spsk.

(8 stk.)

140 g hvedemel
2 tsk. bagepulver
140 g groft
speltmel
50 g smør
85 g revet
emmentaler
el. gruyere
1 æg
½ tsk. salt
2 spsk. tyk græsk
yoghurt
3 spsk. mælk

Bland mel, spelt og bagepulver og gnid smørret ind i dette. Kom osten ved sammen med salt. Rør alt det våde sammen og saml dejen til en blød, men ikke klistret dej. Rul ud på melet bord til 2 cm's tykkelse og tryk cirkler ud. Sættes på bageplade og bages straks ved190° i 10-12 min. Kan gøres meget små og bruges som appetizer.

Opskrift: Helle Brønnum Carlsen