Ingredienser til mormors muffins
(12 stk.)
100 g blødt smør
125 g rørsukker
3 æg
1 dl hakkede dadler
½ dl græskarkerner
60 g havregryn
120 g hvedemel
1½ tsk. bagepulver
1 tsk. kardemomme
25 g mørk chokolade
Muffinsforme
Fremgangsmåde til muffins
Rør smør og sukker luftigt. Rør æggene i et ad gangen. Bland dadler, græskarkerner, havregryn, hvedemel, bagepulver og kardemomme og rør det i dejen. Fordel dejen i 12 muffinsforme og bag dem midt i ovnen ved 225º i ca. 12 min. Lad kagerne køle af og pynt dem med mørk chokolade.
Vi elsker muffins!
![]() |
Er du vild muffins og cupcakes, så kig med her, hvor vi giver dig nogle af de bedste opskrifter fra Familie Journal. Se vores muffins her |
Find flere opskrifter her...
Hyben-muffins
Blåbærmuffins
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop
Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook. Se mere her