Mozartkugler

Skønne kugler med nougat og marcipan
Af
af Redaktion

(30 stk.)

400 g marcipan
100 g blød nougat
30 hasselnødder
200 g mørk chokolade
50 g hvid chokolade til pynt

TIP

Hold nougat kold og høvl den med kartoffelskræller. Du kan købe sukkerpynt, krymmel og rigtigt meget andet godt til konfektfremstilling på specialkoebmanden.dk

Rul marcipanen ud på bagepapir. Brug ostehøvl eller kartoffelskræller og læg tynde skiver nougat på. Skær små firkanter ud og læg en nød på hver. Tril marcipanen sammen om nødden, så nougaten vender indad. Smelt chokoladen over vandbad (som beskrevet her). Dyp kuglerne i chokolade og afsæt dem på bagepapir og stil dem koldt. Når chokoladen er stivnet, kan de pyntes med smeltet hvid chokolade eller som her med sølvpynt og små sukkerblomster.

Opskrift: Helle Brønnum Carlsen

Find flere opskrifter her...
Gløggtrøfler
Marcipanroulade med hindbærtrøffel
Hvid chokolade-citrontrøffel

Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.