Opskrifter

Nem nøddekage

Onsdag, 20. marts 2013af Redaktion
En dejlig kage til dessert, og så er den nem at lave

Ingredienser til nøddekage

(10 pers.)

200 g hasselnødder
100 g syltet ingefær
3 æg
200 g sukker
6 spsk. olivenolie
100 g smør
50 g polenta
50 g hvedemel
1 tsk. bagepulver

Tilbehør

Vaniljeis

Fremgangsmåde

Blend nødder og ingefær. Pisk æg og sukker i 10 min. til en meget luftigt masse.

Smelt smørret og rør ingefær, smør, olie og nødder i æggemassen.

Sigt mel og bagepulver over og fold det i sammen med polenta.

Kom dejen i en smurt og foret springform.

Bag kagen 1½ time ved 175° og afkøl langsomt i formen.

Bageopskrift: Helle Brønnum Carlsen

Find flere opskrifter her...
Nødderulle med fyld
Mandelkage

Galleri: Opskrifter på bradepandekager

Kager i bradepande