Opskrifter

Pære-rabarbercrumble

Lørdag, 26. marts 2011af Redaktion
En herlig dessert, der serveres varm og med is til

(4 pers.)
10 min. + 15 min. i ovn

4 pærer
200 g rabarber (frost)
½ vaniljestang
1 dl sukker
100 g sukker-karamelliseret mysli
100 g mandler, groft hakkede
80 g smør
2 spsk. flydende honning

Tilbehør
Vaniljeis

Skræl pærerne og skær i kvarte. Tag kernehuset ud. Kom rabarber, sukker og vanilje i en gryde og kog hurtigt sammen. Hæld blandingen over pærerne, der er lagt pænt i et smurt ovnfast fad. Bland smør, mysli og mandler og fordel det over frugten. Dryp med honning og stil det hele i ovnen ved 175° i 15 min., til pærerne er fastmøre. Server med is til.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Find flere opskrifter her...
Æbledessert med frø
Citrusdessert med fromage, sorbet og karamelknas
Frugtsoufflé




Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)