Opskrifter

Pærer i mynteskum

Lørdag, 25. august 2012af Redaktion
Skøn dessert med frugt og mynte-chokoladeskum

(4 pers.)

4 pærer
3 dl vand
1-2 spsk. sukker
½ vaniljestang
2 skiver citron

Mynteskum
1 spsk. kakao
3 spsk. vand
100 g mørk mynte­chokolade
¼ l piskefløde

Pynt
Mandler og mynte

JEG ELSKER DESSERT

Er du også vild med dessert? Så vær med i Familie Journals dessertfællesskab på Facebook. Se mere her

Skræl pærerne, halver dem og fjern kernehuset med en teske. Kog pærerne møre i vand med den halve, flækkede vaniljestang og citronskiver. Tag pærerne op og køl dem af.

Mynteskum: Pisk kakao og vand sammen i en lille gryde. Bræk chokoladen i små stykker og smelt dem i gryden under låg ved svag varme. Afkøl chokoladen. Pisk fløden stiv og vend den i chokoladen. Anret pærer og chokolade portionsvis og pynt med hakket mynte og mandler.

Opskrift: Anne Skovgaard-Petersen


Sæson for pærer...


Pærepie med blå-
bær

Couscous med pær-
er og blue cheese
dressing

Anissyltede pærer
med lakridscreme

Skinkesalat med pær-
er, ost og mandler

Bagte pærer med
hindbærskum












Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop