Ingredienser til rabarbermuffins med chokolade
(10-14 stk.)
200 g blødt smør
200 g sukker
3 æg
1 usprøjtet appelsin
125 g kold marcipan
250 g mel
2 tsk. bagepulver
200 g snittede rabarber
3 spsk. sukker
75 g hvid chokolade
Pynt
Rabarberstrimler
Sukker
Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook. Se mere her
Vi elsker muffins!
![]() |
Er du vild muffins og cupcakes, så kig med her, hvor vi giver dig nogle af de bedste opskrifter fra Familie Journal. Se vores muffins her |
Fremgangsmåde til rabarbermuffins med chokolade
Rør smør og sukker blødt og rør æggene i et ad gangen. Riv appelsinskal og marcipan og rør det i dejen sammen med mel og bagepulver. Fordel den i 12-14 muffinsforme. Bland rabarber, sukker og hakket chokolade og drys blandingen over dejen. Bag kagerne ved 175° på midterrillen ca. 30 min. Lad dem køle på en rist. Pynt: Skræl 1-2 rabarber tyndt med kartoffelskræller og vend strimlerne i sukker.
Bageopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
Find flere opskrifter her...
Rabarberkage med kardemommemarengs
Jordbærtærte med mazarinbund
Mere med rabarber
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop