Opskrifter

Ribskage

Torsdag, 28. august 2008af Redaktion
200 g blødt smør200 g sukker3 æg175 g mel1 tsk. bagepulver1 tsk. vaniljesukker1 dl mager cremefraicheReven skal og saft af 1 usprøjtet citron2 spsk.

200 g blødt smør
200 g sukker
3 æg
175 g mel
1 tsk. bagepulver
1 tsk. vaniljesukker
1 dl mager cremefraiche
Reven skal og saft af 1 usprøjtet citron
2 spsk. sesamfrø
2 spsk. rasp
250 g ribs

Rør smør og sukker godt og rør æggene i et ad gangen. Bland mel, bagepulver og vanilje og vend det i dejen skiftevis med cremefraiche og citron. Smør en randform på 11/2 l og drys den med sesamfrø og rasp. Kom halvdelen af dejen i formen, fordel ribsene og kom resten af dejen over. Bag kagen på nederste rille ved 175° 50-60 min.

Opskrift: Kristina Miechels og Anne Skovgaard-Petersen