Sensommerfrugt med eksotisk pift

Karamellen gør desserten svær at stå for
Af
af Redaktion

(6 pers.)

1 mango
Saften af 2 citroner
250 g hindbær
250 g blåbær
2 ferskner
Frisk mynte


Karamel:
2 dl sukker
½ dl vand
100 g frisk kokosnød i flager
Revet skal af 1 citron


2 dl piskefløde
Kornene af ½ vaniljestang
Lidt sukker


Begynd med karamellen. Kog sukker og vand sammen, til det er svagt lysebrunt (120°). Hæld det i en bradepande med olieret bagepapir og kom kokos og citronskal ved. Lad det størkne.
Skær mango i både og anret som bund med mynteblade og kom resten af frugten over. Dryp med citronsaft.
Ved servering gives flødeskum med vanilje og sukker til og der lægges flager af karamelliseret kokos ved.


Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen

Mere med mango...

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.