Solbær-zabaione med brændt top

Dejlig gæstedessert med solbær og lidt hvidvin
Af
af Redaktion

(4 pers.)

300 g solbær
6 æggeblommer (pasteuriserede)
2 dl hvidvin
75 g sukker
Lidt fintrevet, usprøjtet citronskal

Skyl solbær, fjern stilk og blomst. Fordel dem i 4 tallerkner.
Pisk æggeblommer meget luftige med sukker over vandbad. Pisk vinen i, inden æggene skummer for meget, og pisk det luftigt.
Hæld det over solbærrene og flambér det med crème brûlée-brænder eller under grillen ganske kort, så zabaionecremen bare brunes let.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen

DEKORATIVE KAGER

Dekorer dine kager med den funktionelle sprøjtepose i 100% silikone fra SilikomArt. Kan købes for 149 kr. i Familie Journals shop (link fjernet)

Find flere opskrifter her...
Trifli med blomme og kokos
Panna cotta med marineret rabarber
Hvid chokolademousse med friske bær







Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.