Opskrifter

Sprød citrontærte

Fredag, 5. august 2011af Redaktion
En lækker citrontærte med lidt sødt modspil på toppen

1 pk. færdig tærtedej
800 g sirup
125 g toastbrød uden skorpe
2 usprøjtede citroner
50 g havregryn
2 æg

Kom dejen i en smurt 26 cm tærteform, prik bunden med en gaffel og forbag tærtebunden ved 180° i 12 min.
Lun siruppen i en gryde og smuldr brødet i sammen med revet citronskal, havregryn og æg. Kom fyldet i tærtebunden og bag tærten ved 180° i 40 min.
Lad tærten køle lidt og server med en kugle god vaniljeis eller cremefraiche rørt med sukker og vanilje.

Bageopskrift: Kristina Marckmann

DEKORATIVE KAGER

Dekorer dine kager med den funktionelle sprøjtepose i 100% silikone fra SilikomArt. Kan købes for 149 kr. i Familie Journals shop

Find flere opskrifter her...
Solskinskager
Louises jordbær-nøddekage
Citron-halvmåne







Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop