Sprøde chokoladevafler med mørk chokolade og kanel

Disse nemme og lækre chokoladevafler smager skønt, og så kan de nydes til morgen eller aften - servér dem med lige det tilbehør, du bedst kan lide.
Af
af Helle Brønnum Carlsen
Sprøde chokoladevafler med mørk chokolade og kanel
15 min
Chokoladevafler
2 æg
1 nip salt
40 g sukker
4 dl mælk
120 g hvedemel
100 g kartoffelmel
1 tsk. bagepulver
90 g smeltet smør
70 g mørk revet chokolade
½ tsk. kanel

Fremgangsmåde

  1. Pisk æg, salt og sukker sammen.
  2. Rør halvdelen af mælken i og sigt de to slags mel og bagepulveret i.
  3. Pisk så resten af mælken, smeltet smør og revet chokolade i og bag dem på vaffeljern.

TIP

Servér vaflerne sammen med vaniljeis eller flødeskum, chokoladesovs og bananer.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.