Sprøde julebolde

Er du vild med julesmåkager? Så skulle du prøve disse sprøde julebolde - perfekt til småkagefadet i juledagene.
Af
af Kristina Marckmann, Foto: Carina Krüger
Småkager - sprøde julebolde

Opskriften på julebolde giver 30 stk julebolde

Det skal du bruge til julebolde

30 stk.
10 g gær
1½ dl mælk
1 æg
200 g mel
2 tsk. kanel
35 g syltede appelsinskal
1 kg palmin til kogning
Flormelis

Prøv også: Gammeldags klejner fra La Glace

Sådan laver du julebolde

Rør gæren ud i mælken og tilsæt ægget.

Tilsæt mel, kanel og hakket syltet appelsinskal, rør dejen godt igennem og stil den til hævning 1 time.

Varm olien op, til den syder om enden af en tandstik, form bolde af dejen med to skeer og kog dem i olien.

Lad boldene dryppe af på et stykke køkkenrulle og servér dem drysset med flormelis.

Prøv også: Gammeldags pebernødder

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.