Opskrifter

Stor fragilité med rabarberfløde

Tirsdag, 5. juli 2011af Redaktion
Dejlig fragilité med rabarberkompot

4 æggehvider
150 g flormelis
100 g mandler

Fyld
½ portion rabarberkompot (find opskriften her)
2½ dl piskefløde

Hak mandlerne, de skal ikke smuttes, og tag ca. 25 g fra til pynt. Pisk æggehviderne meget stive. Pisk flormelis i og vend dernæst mandlerne i. Fordel dejen i 2 meget velsmurte lagkageforme. Bag bundene godt 1 time ved 125°, til de slipper formen. Tag forsigtigt bundene ud af formene og lad dem køle på en bagerist. Bundene kan bages i god tid og lægges i en plastpose.
Fyld: Pisk fløden godt stiv og vend kompotten i. Læg bundene sammen med rabarberfløden og pynt med mandler.

Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen


Find flere opskrifter her...
Jordbærplanke med vaniljeis
Rabarberslush
Nem rabarberpie




Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop