Opskrifter

Toscamazarin

Torsdag, 26. april 2012af Redaktion
En sød kage med marcipan

(Ca. 35 stk.)

450 g marcipan
150 g blødt smør
6 æg
1½ dl hvedemel
1½ tsk. bagepulver

Toscalåg
200 g smør
2 dl sukker
¾ dl hvedemel
4 spsk. fløde
100 g mandelspåner




JEG ELSKER KAGE

Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.
Se mere her

Riv marcipanen. Rør smør, mandelmasse og æg til en jævn masse. Bland mel og bagepulver og rør det i dejen. Beklæd en form på
25 x 35 cm med bagepapir og kom dejen i. Bag kagen midt i ovnen ved 175° i 15-20 min.
Bland ingredienserne til toscalåget i en gryde og giv det et opkog. Fordel massen over kagen og sæt den i ovnen 10-15 min. ved 225°, til kagen er gylden. Lad kagen køle af i formen og skær den ud i ca. 35 stk.

Bageopskrift: Kristina Palmenäs

FARVERIGE MUFFINSFORME

Flotte muffinsforme i gul med bølget kant. Brug dem til dine hjemmelavede muffins, en lille forret eller en kugle is. Formene koster 129 kr. for 6 stk, og kan købes her...

Find flere opskrifter her...
Toscasnitter
Æblekage med toscalåg
Annas æbletærte








Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop