6-8 stk.)
Det skal du bruge til Vivis ananas-lagkage:
3 æg
200 g sukker
125 g mel
1 tsk. bagepulver
1 tsk. vaniljesukker
1 ds. ananas (240 g)
2½ dl piskefløde
Evt. 2 spsk. kakaonips
Prøv også: Lagkage md banan og chokolade
Sådan laver du Vivis ananas-kage
Pisk æg og sukker lyst, sigt mel, bagepulver og vaniljesukker og vend det i æggesnapsen.
Kom dejen i en smurt 24 cm springform og bag bunden ved 200° i 30 min.
Lad kagebunden køle og flæk den i tre bunde.
Hæld væden fra ananassene og blend dem til en ensartet mos.
Kom mosen i en sigte og lad den dryppe godt af.
Pisk fløden stiv og bland den med ananasmosen.
Fordel ananasfløden mellem bundene, pynt evt. med kakaonips og stil kagen på køl, til den skal serveres.
Prøv også: Lines chokoladekage