Vivis ananas-lagkage
"Min bedste opskrift" gik i sidste uges blad til Vivi Nordentoft, der har delt sin lækre ananas-lagkage med os. Den skal I selvfølgelig ikke snydes for herinde, så her får I opskriften.
Af
af opskrift: Vivi Nordentoft. Foto: Carina Krüger

Annonce
6-8 stk.)
Det skal du bruge til Vivis ananas-lagkage:
3 æg 200 g sukker 125 g mel 1 tsk. bagepulver 1 tsk. vaniljesukker 1 ds. ananas (240 g) 2½ dl piskefløde Evt. 2 spsk. kakaonips Prøv også: Lagkage md banan og chokoladeSådan laver du Vivis ananas-kage
Pisk æg og sukker lyst, sigt mel, bagepulver og vaniljesukker og vend det i æggesnapsen. Kom dejen i en smurt 24 cm springform og bag bunden ved 200° i 30 min. Lad kagebunden køle og flæk den i tre bunde. Hæld væden fra ananassene og blend dem til en ensartet mos. Kom mosen i en sigte og lad den dryppe godt af. Pisk fløden stiv og bland den med ananasmosen. Fordel ananasfløden mellem bundene, pynt evt. med kakaonips og stil kagen på køl, til den skal serveres. Prøv også: Lines chokoladekageAnnonce