Whoopie pies

Små søde kager med creme i midten
Af
af Kristina Marckmann, foto: Carina Krüger

Opskrift på whoopie pies

(30 stk.)

125 g smør
100 g hvid chokolade
225 g sukker
3 æg
1 tsk. vaniljesukker
250 g hvedemel
½ tsk. bagepulver

Creme
100 g peanutbutter
150 g flormelis
125 g flødeost

Populære madopskrifter på familiejournal.dk

Muffins i massevis 15 gode opskrifter på svinemørbrad Aftensmad på 15-20 minutter (20 gode opskrifter)

Fremgangsmåde til whoopie pies

Hak chokoladen. Smelt smør og chokolade ved lav varme. Pisk æg og sukker luftigt. Bland mel, vaniljesukker og bagepulver og rør det i æggesnapsen sammen med chokoladesmørret. Sæt dejen i små klatter med en teske på en plade med bagepapir og bag dem ved 180° i 10 min. Pisk peanutbutter, flormelis og flødeost sammen til en blød og glat creme og kom den i en sprøjtepose. Læg de afkølede kager sammen to og to med cremen og servér.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.