Opskrifter
Basilikumløg
Fredag, 20. november 2009af Redaktion
Sylteløg er kendt i grønsagspickles og i asieglasset, men her klarer de sig fint uden andet selskab end krydderier
![](https://imgix.familiejournal.dk/media/12cf337325c24fdfb216fbaf3f8f6ad8.jpg?auto=format,compress&fit=crop&ar=320:180&crop=faces,entropy)
600 g sylteløg
1 dl rørsukker
2 dl lys balsamicoeddike
3 dl vand
3 nelliker
2 laurbærblade
1 lille stykke hel kanel
Kog løgene lige netop møre i vand på 6-7 min. Hæld vandet fra og pil løgene. Kog sukker, balsamicoeddike, vand og krydderier op. Læg løgene i et glas og hæld lagen over. Læg låg på og lad løgene trække koldt 1 døgn, de kan holde en god uges tid. Spis løgene til stegt svinekød og roastbeef eller brug dem som et lille pift på en forretstallerken med tomater, pølse og skinke.
Opskrift: Anne Skovgaard-Petersen
Se her, hvis du er i sylte-humør...
Syltede rødbeder med timian og hvidløg
Honningsyltede løg
Syltede valnødder
Syltede grønne bønner