Opskrifter

Blomkål med æg

Onsdag, 14. marts 2012af Redaktion
Vi har heldigvis igen fået øjnene op for kålen og de mange muligheder, der er med den

(4 pers.)

1 blomkål
4 æg
Eddike
Salt og peber
2-3 spsk. smør
4 spsk. mayonnaise (evt. rørt med yoghurt)
1-2 spsk. kapers
1 bundt kørvel

Tilbehør
Groft brød

Del blomkålen i buketter. Skær det yderste fine af og hak det meget fint. Kog resten af blomkålen i let saltet vand og afkøl. Skyl og hak kørvlen. Vend den finthakkede kål med mayonnaise, kapers og halvdelen af kørvlen. Blend den kogte kål til en lind creme. Porchér æggene i let saltet vand med lidt eddike i 3 min.
Anret med puréen i bunden, kom kålmayonnaisen over og til sidst et drys kørvel.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen

Find flere retter med kål her...


Savojkål med løg og
peperonchino


Hvidkål med lyssej
og sennepscreme


Grønkål, havtaske
og syltede æblebåde


Broccolisalat med
strimlet stilk

Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop