Opskrifter

Broccoli- og osteflan

Onsdag, 14. april 2010af Redaktion
Serveret med groft brød og tomatsalat

(4 pers.)
10 min. + 30 min. i ovnen

6 æg
2½ dl sødmælk el. halvt fløde og halvt vand
Salt og peber
Lidt revet muskatnød
100 g revet cheddar el. emmentaler
40 g revet parmesan
3 spsk. olivenolie
1 stort hakket skalotteløg
400 kartofler i både (evt. færdigskårne fra frost)
500 g frosne el. friske broccolibuketter

Tilbehør
Groft brød og
Tomatsalat



Tænd for ovnen på 200°. Pisk æg, mælk, krydderier og oste sammen. Steg løgene let i en pande i olie, kom kartofler ved og vend det i æggemassen med broccolien. Kommes i en smurt ovnfast form som et tærtefad med høj kant og bag ved 200° i 20-25 min., evt. lidt længere.
Spises med groft brød og tomatsalat.

Madopskrift:Helle Brønnum Carlsen


Prøv også...
Løgtærte
Quiche lorraine