Opskrifter

Clubsandwich

Fredag, 14. juni 2013af Redaktion
Den originale clubsandwich laves med kyllingekød, men kalkunkød kan også bruges. I USA bruges både tomatketchup og salatsauce som indlæg, men det er nu ikke nødvendigt med begge dele.

Ingredienser til clubsandwich

(4 stk.)

200-250 g kyllingefilét
1 spsk. olie
Salt og peber
8 skiver formbrød

Sauce
6 spsk. mayonnaise
2 spsk. tomatketchup
1 tsk. sennep
8 skiver bacon
3 tomater
Salatblade

Fremgangsmåde til clubsandwich

Rist kyllingefiléterne ca. 15 min. i olie på en pande og giv dem salt og peber. Rist brødet. Rør saucen sammen og smag den til med salt og peber. Smør lidt af den på brødet. Skær kyllingen i tynde, skrå skiver. Rist baconen sprød på en pande. Læg skyllede salatblade på den ene skive brød. Læg kyllingekødet, resten af mayonnaisen og tomatskiver på. Slut med et salatblad og læg den sidste skive brød øverst.

Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen


Find flere opskrifter her...
Sandwich med torskerogn
Mini-clubsandwich


Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop