Sandwich med torskerogn

Lækkert og sundt i en fart med torskerogn fra dåse og rejer fra fryseren
Af
af Redaktion

Ingredienser til sandwich med torskerogn

1 ds. torskerogn
100 g rejer
1 spsk. kapers
1 spsk. citronsaft
½ dl mayonnaise
Salt og peber
1 mini hjertesalat
4 cherrytomater
4 sk. groft rugbrød
4 skiver agurk

Fremgangsmåde

Mos torskerognen og hak rejer og kapers groft. Bland citronsaft og mayonnaise med torskerognen til en ensartet blanding. Tilsæt rejer og kapers og smag blandingen til med salt og peber. Skyl salat og tomater og tør dem godt. Halvér rugbrødene og læg dem sammen med et salatblad og en god skefuld torskerognssalat. Sæt en tomat og en skive agurk på en tandstik og sæt den i sandwichen.

Madopskrift: Kristina Marckmann


Find flere opskrifter her...
Sandwich med laks og wasabi
Rugbrød med hellefisk og rygeost


Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.