Opskrifter

Forårssalat med røget torskerogn

Søndag, 12. februar 2012af Redaktion
En skøn salat, der varsler forårets komme, skal helst nydes, mens solen titter frem

(3 pers.)

150 g røget torskerogn
1 bdt. radiser
1 bdt. forårsløg
2 æbler
75 g babyspinat
1 spsk. limesaft
2 tsk. honning
1 spsk. grov fiskesennep
1 knsp. peber
2 spsk. stenbiderrogn

Skær torskerognen i mundrette bidder. Rens radiser og forårsløg, skær forårsløgene i skiver og æblerne i tern. Skyl spinaten og lad den afdryppe i en sigte. Bland spinaten med radiser, forårsløg og æbletern. Rør limesaften med honning, sennep og peber og hæld den over salaten. Læg torskerognen over salaten, pynt med stenbiderrogn og server med ristede rugbrødsskiver.

Madopskrift: Kristina Marckmann

SØDE HJERTEMUFFINS TIL VALENTINSDAG

De pink muffinforme er fremstillet i 100% silikone, hvis egenskaber forhindrer, at dejen, isen osv sidder fast. Formene kan købes for 99 kr. i shoppen

Find flere opskrifter her..
Rødbedesalat
Grønkålssalat med æble og bacon
Rødløgskompot med æble











Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop