Rødbedesalat

Mad til en: Spis salaten til f.eks. frikadeller, oksebryst eller krebinetter
Af
af Redaktion

(1 pers. i 2 dage + lidt til frokost)

250 g rødbeder

Sauce
1 spsk. Dijonnaise
½ dl yoghurt 10%
Revet peberrod
Salt og peber
Snittet forårsløg

Vask rødbederne og kog dem møre på ½-¾ time i letsaltet vand. Overhæld rødbederne med koldt vand og gnid skindet af. Skær dem i tern eller strimler og læg dem i en skål. Rør saucen sammen og smag til med peberrod, salt og peber. Hæld saucen over rødbederne og pynt med forårsløg.
Tip: Kogte rødbeder kan holde sig flere dage i køleskab.

Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen

SMART PYNT TIL KØLESKABET

Få farver på køleskabet med fine magneter. Sættet med 8 magneter med retromotiv koster 79 kr. og kan købes i Familie Journals Shop (link fjernet)

Mere mad til en...
Kogt oksebryst
Sprød skrubbe med varm kartoffelsalat
Græskarsuppe










Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.