Opskrifter

Hjemmelavet mysli

Tirsdag, 27. september 2011af Redaktion
Det er ofte bådere sundere og billigere at lave hjemmelavet mysli

Ingredienser til hjemmelavet mysli


500 g havregryn
3 spsk. sirup
75 g kokosmel
70 g lyse rosiner
70 g mørke rosiner
70 g tørrede tranebær
50 g hakkede mandler
30 g græskarkerner







Sådan laver du hjemmelavet musli

TIP

Det er naturligvis vigtigt, at den morgenmad, vi får, er sund og nærende. Nøgleordene er derfor kostfibre, vitaminer og mineraler. Mange af de morgenmads­produkter, der er på markedet, er både dyre, og heller ikke særlig sunde, det er derfor en god idé at vælge f.eks. en god hjemmelavet mysli.

Rist havregrynene på en pande med siruppen i 3-4 min. Hæld havregrynene ud på et stykke bagepapir og lad dem afkøle helt. Bland havregrynene med kokos, rosiner, tranebær, mandler og græskarkerner og hæld myslien på glas eller i en lufttæt beholder, så den holder sig sprød. Servér hjemmelavet mysli med mælk på eller som drys på ymer eller A38.

Madopskrift: Kristina Marckmann

Find flere opskrifter her...
Godmorgenwrap
Italiensk morgensandwich
Bananyoghurt med mysli

Find masser af retter til en lækker brunch her...




Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop