Opskrifter

Hjemmerørt remoulade

Søndag, 23. januar 2011af Redaktion
Hjemmelavet remoulade er en sikker vinder, der er nem at lave, og den kan fint holde sig et par uger i en egnet beholder på køl

1 pasteuriseret æggeblomme
1 tsk. hvidvinseddike
1½ dl koldpresset rapsolie
1 tsk. dijonsennep
2 tsk. sukker
½ tsk. salt
½ tsk. gurkemeje
1 knsp. peber
150 g pickles
2 spsk. kapers
2 spsk. persille


Rør æggeblommen med eddike og pisk olien i lidt efter lidt til en tyk mayonnaise. Tilsæt sennep, sukker, salt, gurkemeje og peber og lad pickles og kapers dryppe godt af i en sigte. Hak pickles, persille og kapers fint, rør det i mayonnaiseblandingen og smag remouladen til.

Madopskrift: Kristina Marckmann


Find flere opskrifter her...
Fiskefilet med pommes frites
Birkespaneret fiskefilet med rissalat
Selleri-remoulade



Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop