Opskrifter

Jordbærsalsa

Fredag, 29. juni 2012af Redaktion
Jordbær er ikke kun til desserter og kager, de er også gode som tilbehør sammen med den grønne salat

(4 pers.)

250 g jordbær
½ agurk
1 forårsløg
1 spsk. limesaft
4 spsk. solsikkeolie
½ spsk. honning
2 spsk. snittet basilikum
½ tsk. sambal oelek
Salt

Skyl og nip bærrene og skær dem samt agurk i små stykker. Snit forårsløget fint. Bland lime, olie, honning basilikum, sambal oelek og lidt salt i en skål og pisk det sammen med en gaffel. Vend jordbær, agurk og løg i. Lad det trække på køkkenbordet en times tid.

Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen

SØD SERVERING

Søde bakker med fint paisley-mønster. Perfekt når du f.eks. skal servere i haven. Bakken koster 149 kr. og kan købes i Familie Journal Shoppen

Find flere opskrifter her...
Bagt tomatsalsa
Jordbærsalat med kylling
Kyllingesalat med hindbærdressing








Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop