Opskrifter

Kammuslinge-cocktail med agurk

Torsdag, 19. juni 2014af Helle Brønnum Carlsen, foto: Carina Krügerfoto: Carina Krüger
En dejlig forret til en sommeraften i haven

Opskrift på kammuslinge-cocktail med agurk

(6 pers.)

ca. 300 g kammuslinger
1 tsk. korianderfrø
3 cm frisk ingefær
1 lime
1 citron
2 spsk. olivenolie
1 agurk
Salt og lidt sukker
1 rød chili
1 lille rødløg
10 cherrytomater

Dressing
2 dl ægte mayonnaise
1 tsk. mild sennep
½ usprøjtet citron
½ tsk. flydende honning

Fremgangsmåde til kammuslinge-cocktail

Populære madopskrifter på familiejournal.dk

Muffins i massevis 15 gode opskrifter på svinemørbrad Aftensmad på 15-20 minutter (20 gode opskrifter)

Fremgangsmåde:

Skær kammuslingerne i tynde skiver eller hak dem groft. Vend dem med knust koriander, revet ingefær, lime- og citronsaft og olivenolie. Skræl agurken, lav små kugler med en ske og bland agurkekuglerne med muslingerne. Drys med salt og et nip sukker. Rens og hak chilien, smag på den og kom så meget, du synes, i muslingerne. Skær tomaterne i skiver og hak rødløget. Bland tomater og løg i muslingerne og fordel det i 6 glas. Rør en dressing af mayonnaise, sennep, citronsaft og fintrevet citronskal og honning. Kom en skefuld dressing i hvert glas og sæt glassene koldt, til de skal serveres.

Lad dig inspirere til nem aftensmad på 15-20 minutter i galleriet herunder