Opskrifter

Krabberilette

Søndag, 31. juli 2011af Redaktion
Krabberiletten er god både som forret eller som frokostret og kan sagtens laves op til et par dage i forvejen

300 g krabbekød
½ dl cremefraiche
1 spsk. finthakket forårsløg
2 tsk. sennep
½ tsk. cayennepeber
1 tsk. citronsaft
50 g smeltet smør
1 spsk. tørret dild
1 tsk. rosenpeber

Bland krabbekød med cremefraiche, forårsløg, sennep, cayennepeber, citronsaft og en skefuld af smørret.
Fordel blandingen i 6 ramakiner (små ovnfaste skåle) og rør dilden i resten af smørret. Hæld dildsmørret over krabbeblandingen sammen med lidt hele rosenpeberkorn og stil dem på køl i mindst 1 time.
Server med ristet brød og citronbåde.

Madopskrift: Kristina Marckmann

FLOT FRANSK SKÅL

Sød lille skål fra Green Gate i grøn med hvide prikker. Skålen kan købes for 89 kr. i Familie Journals Shop

Find flere opskrifter her...
Tærter med svampe og blå ost
Kryddertærte med spinatsalat og skaldyr
Broccolitærte




Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop