Opskrifter

Kyllingevinger med kant

Mandag, 18. juni 2012af Redaktion
Kylling med masser af krydderier

(6 pers.)

12 kyllingevinger
2 fed hvidløg
Revet skal og saft af 1 usprøjtet citron
1 tsk. stødt koriander
½ tsk. knust, tørret chili
1 spsk. flydende honning
Salt og peber
1 spsk. olivenolie

Snit ridser i skindet på kyllingevingerne med en skarp kniv. Bland fintrevet hvidløg med resten af ingredienserne i en skål og vend vingerne rundt heri. Stil i køleskabet natten over. Steg vingerne i ovnen ved 180° i 45-60 min. eller grill dem ca. 30 min. Husk at vende dem mange gange undervejs. Hvis du steger dem hjemmefra, skal de pakkes i alufolie, så de holder sig lune i et stykke tid. Lun dem evt. på en igangværende grill.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Mad til midsommerens fester...


Crostini med gor-
gonzola og figner

Spansk tunsalat

Sprød mozzarella

Jordbærsalat med
kylling

Kaffe-Bailey iskage












Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop