Opskrifter

Løgquiche med ansjoser

Mandag, 30. april 2012af Redaktion
Quichen passer godt til både frokost og natmad

(4 pers.)

Dej
150 g mel
100 g smør
½ tsk. salt
3 spsk. koldt vand

Fyld
400 g løg
15 g smør
1 lille dåse ansjoser el. benfri sild
3 æg
½ dl mælk
2-3 spsk. snittet purløg

Dej
: Smuldr smør og mel. Tilsæt salt og vand og ælt dejen let sammen. Tryk dejen ud i en tærteform med løs bund. Prik bunden med en gaffel og stil den 20 min. i køleskab.

Fyld: Pil løgene, skær dem i skiver og svits dem på en pande i smørret, til de er blevet bløde. Hæld væden fra ansjoserne, skær dem i små bidder og bland dem med løgene. Forbag bunden ca. 10 min. ved 200°. Fordel løgene i den forbagte bund. Pisk æg, mælk og purløg sammen og hæld det over. Bag quichen færdig på ca. 15 min. ved 200°, til æggemassen er gylden.

Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen


Find flere opskrifter her...


Ostegratineret
pebertærte


Kold laksetærte


Spinat-skinketærte


Tærte med svampe
og kylling


Omvendt tærte med
peberfrugt










Find flere lækre opskrifter på tærter til en frokost eller let middagsmad her
Bag dine egne tærtebunde. Se her hvordan...




Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop