Annonce

Tærte med svampe og kylling

En god tærte til 4 personer
Af
af Redaktion
Annonce

(4 pers.)
20 min. + 25 min. i ovn

1 færdig tærtedej
280 g kyllingebryst
250 g blandede svampe
1 løg
1 spsk. olie
5 salvieblade
2 kviste timian
2 æg
2½ dl cremefraiche 18%
1 tsk. salt1 knsp. peber
50 g revet cheddarost

Rul tærtedejen ud og beklæd et 26 cm smurt tærtefad med dejen. Prik tærtebunden med en gaffel og forbag den ved 200° i 12 min. Skær kylling og svampe i mindre stykker og hak løget. Svits kylling, svampe og løg i olien sammen med salvie og timian i 5 min. og fordel fyldet i tærtebunden. Pisk æggene med cremefraiche, salt og peber, hæld det over fyldet i tærten. Drys tærten med cheddar og bag den ved 200° i 25 min. Server med en god salat.

Madopskrift: Kristina Marckmann


Find flere opskrifter her...
Risotto med blandede svampe
Frokosttærte med torsk og bønner
Sesamtærte med gedeost og grønsager

Find mange flere tærter her...

Annonce
Annonce

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.