Opskrifter

Mikromandelbund til frokost

Lørdag, 1. oktober 2011af Redaktion
Her er en hurtig og god frokostløsning ikke mindst til glutenallergikere, fordi bunden laves med mandler

(1 pers.)

60 g mandler el. mandelmel
20 g smør
1 æg
Et nip salt

Skold og smut mandlerne og hak dem fint. Læg smørret i en halvdyb tallerken og sæt den nogle få sekunder i mikroovn, til smørret er smeltet. Bland mandler, æg og salt og hæld det i tallerkenen. Sæt den i mikroovn i 2 min. ved højeste effekt. Spises lun med salat, groft moset avocado, rejer og citron eller en blanding af tunfisk, mayonnaise og finthakket løg.

Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen

DAMP DINE RÅVARER

Den lille dampboks fra Lékué er fremstillet i 100% silikone og tåler opvaksemaskine. Boksen kan købes i shoppen til 249 kr.

Find flere opskrifter her...
Kartoffelcreme med rejer
Nemme frokostpizzaer
Sandwichbolle med hønsesalat





Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop