Sandwichbolle med hønsesalat

Bolle med lækkert fyld til madpakken
Af
af Redaktion

(1 pers.)

1 sandwichbolle
Ca. 150 g kogt eller stegt kylling eller kalkunkød
25 g bacon (kan udelades)
1 spsk. mayonnaise
2 spsk. tyk yoghurt (10%)
1 tsk. mild karry
salt og peber
5 valnødder
2 stængler blegselleri (eller agurker)

Skær kyllingekødet i små tern. Steg bacon på pande og lad det dryppe af på fedtsugende papir. Bland mayonnaise med yoghurt, karry, salt og peber. Hak nødder og selleri i meget små stykker.
Rør det hele sammen og smør det på bollen. Pakkes stramt i plastfilm.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Find flere opskrifter her...


Pizzasnegle


Rugbrødssandwich
med tunsalat


Louises minisnack-
brød











inspiration til madkurven her...




Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.