Kartoffelcreme med rejer
(3 pers.)
1 skalotteløg
200 g søde kartofler
2 spsk. olivenolie
Ca. 1 dl vand
1 laurbærblad
Ca. ½ tsk. salt
1 tsk. citronsaft
Groftkværnet peber
150 g store, pillede rejer
Pynt
Salatblade
Kapers
Dild
Pil og hak løget fint. Skræl kartofler og skær dem i små tern. Svits løg og kartoffel et par min. i 1 spsk. olie. Hæld vand ved, så det dækker, og tilsæt laurbærblad, salt og citronsaft. Kog det mørt under låg i ca. 10 min. Hæld det i en sigte og gem væden. Miks blandingen til en glat puré med blenderstav og lidt af den gemte væde. Smag til med salt og peber.
Læg salatblade og en skefuld kartoffelcreme i 4 portionsskåle. Pynt med rejer, kapers og dild.
Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
DAMP DINE RÅVARER
Den lille dampboks fra Lékué er fremstillet i 100% silikone og tåler opvaksemaskine. Boksen kan købes i shoppen til 249 kr. (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Kartoffelsalat med rygeostcreme og mandler
Sprøde kartoffelpakker
Røget laks med spinatsalat
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)