Opskrifter

Pasta florentine

Torsdag, 29. september 2011af Redaktion
Dejlig blandet pastaret

(4 pers.)

300 g kort pasta
500 g frisk, småbladet spinat
500 g champignoner rensede og i kvarte
2 løg, hakket
3 fed hvidløg, hakket
1 spsk. olivenolie

Sovs
25 g smør
25 g mel
3 dl letmælk
Salt, peber og revet muskatnød
100 g revet emmentalerost eller lign.

Tilbehør
Grøn salat

Kog pastaen i saltet vand i 9 min., til den er mør. Sauter løg, hvidløg og svampe i olie. Vend spinat ved og lad den lige klaske sammen. Afbag mel og smør og spæd med mælken. Smag bechamelsovsen til med salt, peber og revet muskatnød. Læg pastaen i et ildfast fad. Læg grønsager over. Hæld sovsen over og drys med osten. Sæt i ovnen ved 225° i 10 min. Server med grøn salat.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen

DAMP DINE RÅVARER

Den lille dampboks fra Lékué er fremstillet i 100% silikone og tåler opvaksemaskine. Boksen kan købes i shoppen til 249 kr.

Find flere opskrifter her...
Pasta med gremolata og halvbagte tomater
Pasta med svampesauce
Pasta margerita






Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop