Opskrifter

Rødbedecreme

Tirsdag, 18. oktober 2011af Redaktion
En sundt alternativ eller supplement til det traditionelle pålæg

100 g rødbede
6 cm lakridsrod
200 g flødeost
2 spsk. fromage frais
1 tsk. hakket estragon
Salt og peber

Kog rødbeden i vand med lakridsrod i 40 min., kom den i koldt vand og smut skrællen af. Blend rødbeden og bland den med flødeost, fromage frais og estragon. Smag til med salt og peber og server cremen som dip til grønsagsstave eller som smørepålæg på et godt stykke brød.

Madopskrift: Kristina Marckmann

Godt redskab til grønsagerne

Börner mandolinjern skærer i skiver, tern og julienne i flere forskellige tykkelser og bredder. Fås for 199 kr. i shoppen

Find flere opskrifter her...
Syltede rødbeder med estragon og løg
Kartoffelcreme med rejer
Gulerodsruller med blue cheese creme






Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop