Gulerodsruller med blue cheese creme

Det søde og det sprøde med lidt bid – en rigtig lækkerhaps
Af
af Redaktion

½ dl cremefraiche
50 g flødeost
50 g himmelblå eller anden mild blåskimmelost
2 dr. tabasco
Salt og peber
50 g rugbrød
2 store gulerødder

Rør cremefraichen glat med flødeosten og smuldr blåskimmelosten. Rør blåskimmelosten i cremefraicheblandingen med en gaffel til en let grynet dressing og smag til med tabasco, salt og peber. Skær rugbrødet i tynde skiver og rist dem i ovnen ved 120° i 8 min., til de er sprøde. Skræl gulerødderne og skær dem i tynde strimler med en kartoffelskræller. Smør blue cheese cremen ud på gulerodsstrimlerne og rul dem sammen. Stil rullerne på højkant og pynt med ristet rugbrød.

Madopskrift: Kristina Marckmann

Find flere opskrifter her...
Kartoffelpizza med blå ost og revet ost
Ostegratineret aubergine
Rodfrugtchips med paprika og aioli




Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.